Medlemsinfo

Välkommen till Svenska Narkotikapolisföreningens digitala utbildningskonferens Uppsala 25 september 2021

Den 25/9 mellan kl. 9-16 genomför SNPF en digital utbildningskonferens. Konferensen direktsänds från Uppsala Konsert och Kongress via Zoom. Förutom föreläsningar kommer det även att delas ut stipendier i pauser och ni kommer också att få en förhandsvisning av den digitala kunskapsplattform som SNPF håller på att ta fram och som bl.a. riktar sig alla anställda i rättsväsendet.
Anmälan

Du anmäler dig till konferensen genom att skicka mail till bokning@snpf.org och där uppger du ditt namn och medlemsnr. Vi kommer därefter att skicka en uppkopplingslänk till den mailadress som du finns registrerad på i snpf:s medlemsregister. Sista anmälningsdag är den 12 september 2021.

 

Logga in på medlemssidorna


Medlemskap 200 kr/år 

Medlemskapet innefattar bl. a fem nummer av föreningstidningen per år och ett subventionerat deltagande vid föreningens årliga medlemskonferens. Som medlem kan du också söka stipendier för studieresor.
Ansökan om medlemskap inges till styrelsen via brev, e-post eller via vårt webbformulär (se nedan – Ansökan om medlemskap) . Vilka som kan ansöka om och bli medlemmar i föreningen framgår av föreningens stadgar ( Se stadgar )  .

Efter att styrelsen behandlat och godkänt ansökan om medlemskap skickas ett inbetalningskort för inbetalning av medlemsavgift. Viktigt! Medlemsavgiften betalas först in efter att medlemsansökan godkänts av styrelsen. Medlemsavgiften betalas in till PG  637306-2 en gång per år. För att en medlem ska anses som aktiv ska medlemsavgiften vara erlagd för innestående kalenderår.

Föreningens aktiva medlemmar hänvisas till ”Medlemssidorna”. Där finns ytterligare information om bl.a. anmälningsformulär till konferenser och PG-nummer för inbetalning av medlemsavgifter och konferensavgifter.


Ansökan om medlemskap 

Adress:
Svenska Narkotikapolisföreningen
Box 429
401 26 Göteborg

E-post: 
snpf@snpf.org

…eller via vårt formulär, Klicka här