Sveriges viktigaste kunskapsplattform?

Nu har vi lanserat vår helt nya digitala kunskapsplattform inom området narkotika. Kanske är det Sveriges viktigaste kunskapsplattform. För här får företag, verksamheter, rättsväsende och privatpersoner unika verktyg för att upptäcka, hantera och förebygga narkotika på och utanför arbetsplatsen.

Faktaspäckade videor varvas med tester, utvald kurslitteratur och Sveriges mest omfattande, sökbara artikelarkiv. Allt framtaget och kvalitetssäkrat av Sveriges ledande experter inom narkotika.


Till kunskapsplattformen

Kostnadsfritt för medlemmar i SNPF

Som medlem i SNPF får du full tillgång till hela föreningens kunskapsplattform, inklusive kurser, föreläsningar (varav några är exklusiva för medlemmar), unik kurslitteratur och fri tillgång till vårt omfattande artikelarkiv. Ta del av en unik kunskapskälla för dig som är anställd i rättsväsendet!

Alla medlemmar har fått inloggningsuppgifter skickade via e-post. Om du inte har mottagit ditt mail, vänligen kontakta support@snpf.org så hjälper vi till.

Logga in här

Anpassade utbildningspaket för icke medlemmar

Vår basutbildning ger grundläggande kunskaper om narkotika och dess konsekvenser, något som är viktigt för dig som vill arbeta förebyggande och preventivt inom till exempel ANDT.

Vi erbjuder även utbildningspaket som är särskilt framtagna för att möta kraven i en rad olika verksamheter och branscher, såsom gym, säkerhetsföretag, fastighetsbolag, socialtjänster, utbildnings- och rättsväsende.

Vill du veta mer?

Vill du få mer information om våra olika paket och hur du kan använda plattformen i er verksamhet? Ladda ner broschyr nedan eller läs mer på https://narkotikautbildning.snpf.org/

Ladda ner folder:
För dator/utskrift
För mobil

Våra medlemmar tillhör: