Sveriges viktigaste kunskapsplattform?

I höst släpps vår helt nya digitala kunskapsplattform inom området narkotika. Kanske är det Sveriges viktigaste kunskapsplattform. För här får företag, verksamheter, rättsväsende och privatpersoner unika verktyg för att upptäcka, hantera och förebygga narkotika på och utanför arbetsplatsen.

Faktaspäckade videor varvas med tester, utvald kurslitteratur och Sveriges mest omfattande, sökbara artikelarkiv. Allt framtaget och kvalitetssäkrat av Sveriges ledande experter inom narkotika.


Kostnadsfritt för medlemmar i SNPF

Hela kunskapsplattformen kommer att vara kostnadsfri för dig som är medlem i SNPF. Du behöver inte göra något; så snart plattformen är online kommer du att få personliga inloggningsuppgifter så att du kan logga in och börja använda plattformen. Mer information kommer.

Branschanpassade utbildningspaket för icke medlemmar

Även företag och verksamheter som inte är medlemmar i SNPF kan använda plattformen. Vi erbjuder utbildningspaket som är särskilt framtagna för att möta kraven i en rad olika verksamheter och branscher, såsom gym, säkerhetsföretag, fastighetsbolag, socialtjänster, utbildnings- och rättsväsende.

Vill du veta mer?

Om du vill få mer information om våra olika paket och hur du kan använda plattformen i er verksamhet, vänligen lämna dina kontaktuppgifter nedan. Självklart är dina uppgifter säkra hos oss.