11 augusti, 2021

En kommentar till artikeln i tidskriften Alkohol & Narkotika: ”Svenska Narkotikapolisföreningen bör granskas – precis som i norge”

Svenska Narkotikapolisföreningen har postat en kommentar på Facebook till en artikel som publicerats i medlemstidningen Alkohol & Narkotika: ”Svenska Narkotikapolisföreningen bör granskas – precis som i Norge” (2021-08-10). Kommentaren är som följer nedan:

”Tidningen Alkohol och narkotika (utgiven av CAN) publicerar en debattartikel som uppmanar till granskning av Svenska Narkotikapolisföreningen (SNPF). Vi som förening välkomnar all typ av granskning och kommer inte på annat sätt gå i svaromål på denna debattartikel. Vi konstaterar endast att en kampanj att misskreditera SNPF har pågått under ganska lång tid och att detsamma gäller för vår syskonförening i Norge. Denna typ av kampanjer pågår både i det officiella men även påeldat av anonyma aktivister på nätet. De senare använder ett stort mått av förlöjliganden, personangrepp men även trakasserier och hot för att stoppa oss. Det kommer inte att lyckas.”